Криптовалютна фірма з Уолл-стріт зазнала збитків у розмірі $134 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптовалютна фірма з Уолл-стріт зазнала збитків у розмірі $134 млн

Фінтех і Картки
845
Galaxy Digital LP, криптовалютний банк Майка Новограца, нещодавно опублікував звіт, в якому повідомляється про збитки за перший квартал 2018 року в розмірі 134 мільйони доларів.
Перший квартал 2018 року (з 1 січня по 31 березня) був не надто успішним для Galaxy Digital, враховуючи падіння цін на криптовалюти в епічних масштабах. Найбільша частка втраченого капіталу, а це 85,5 млн. дол. США, була описана в звіті як «чистий нереалізований збиток» по криптовалютних активах. В інвестиціях було втрачено 24 млн. дол. США, а додаткові експлуатаційні витрати склали 11 млн. З доходу банку було втрачено 13,5 млн. дол. США.
Також у звіті підтвердили план об’єднання Galaxy Digital з двома канадськими компаніями – Bradmer Pharmaceuticals Inc. і First Coin Capital Corp.
Майк Новограц працює над тим, щоб акції його дітища котирувалися на канадській фондовій біржі, хоча на даний момент процес відкладений через додаткові вимоги регуляторів.
Незважаючи на фінансові втрати і затримку в реалізації планів, Майк заявив, що він «пишається» прогресом, досягнутим Galaxy Digital протягом 2018 року.
Новограц, як і раніше, впевнений у швидкому зростанні цін на криптовалюти: «Табун інституційних інвесторів» йде прямо на криптовалюти»- сказав він у своєму виступі на заході Blockchain Week Korea.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас