Індія готує криптокодекс законів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індія готує криптокодекс законів

Фінтех і Картки
233
До вересня Верховний суд Індії випустить комплекс законопроектів, що регулюють криптовалютну індустрію. Майбутні норми не будуть включати пряму заборону на криптовалюти.
Про це повідомив чиновник з Міністерства фінансів Індії.
«Нормативна база готова, і зараз ведуться переговори з усіма зацікавленими сторонами», – заявив представник Мінфіну.
До «зацікавлених сторін» чиновник відніс Раду з цінних паперів і бірж Індії (SEBI), Асоціацію інтернету і мобільних комунікацій Індії (IAMAI) і Резервний банк Індії (RBI).
«Після заборони з боку RBI на операції з цифровими валютами, з’явилися чутки про те, що індійський уряд розглядає питання про повну заборону криптовалют. Однак мені це видається малоймовірним. Я не думаю, що хтось дійсно думає про це», – додало джерело.
За словами чиновника, уряд Індії більше хвилює питання регулювання криптовалютної торгівлі та можливе використання цифрових валют в незаконній діяльності.
«Визнання криптовалют біржовим товаром дозволить нам краще регулювати торгівлю, тому влада Індії придивляється до цього варіанту. В країні необхідно розробити механізми, що дозволяють переконатися, що використовувані криптоактиви не є незаконними грошима», – заявив чиновник.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас