Toyota представила нову версію спортивного купе 86 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota представила нову версію спортивного купе 86

Технології&Авто
1025
Прес-служба японського бренду оголосила про те, що найближчим часом почнуться продажі спортивного автомобіля Toyota 86 2019 модельного року у виконанні TRD Special Edition.
Спеціально для автомобільного ринку Японії, легендарний автовиробник випускає ексклюзивну версію свого спортивного автомобіля Toyota 86. TRD Special Edition – саме таку назву отримає новинка, буде випущена обмеженим тиражем в 1418 екземплярів.
У порівнянні зі звичайним виконанням автомобіля, спортивне купе отримає деякі оновлення, які, на жаль, ніяк не пов’язані з потужністю двигуна – вона залишається на колишньому рівні. Під капотом знаходиться 2,0-літровий 4-циліндровий двигун потужністю 205 кінських сил, який працює в парі з механічною КПП.
Toyota 86 TRD Special Edition отримав демпфери SACHS, завдяки яким поліпшується реакція автомобіля на поворот керма, в той час як 4-поршневі передні і 2-поршневі гальма Brembo забезпечують підвищену гальмівну потужність. 18-дюймові легкосплавні колісні диски, що називається, «взуті» в літні шини Michelin Pilot Sport 4.
Спеціальна версія TRD випускається в одному єдиному кольорі, який отримав назву Raven black (чорний ворон). Варто окремо відзначити 3-колірну графіку в стилі 80-х років – лінії проходять від переднього крила по всьому кузову.
Аеродинамічний обвіс особливої ​​версії японського спортивного автомобіля складається з нового переднього і заднього бампера, дверних порогів, спойлера і заднього дифузора, з якого виглядають 2 масивні патрубки вихлопної системи, які виготовлені з нержавіючої сталі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас