На ДП Антонов розпочнеться виробництво безпілотників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ДП Антонов розпочнеться виробництво безпілотників

Технології&Авто
951
Державне підприємство Антонов і швейцарська компанія Air-ion Technologies SA оголосили про початок стратегічної співпраці за програмою створення безпілотних літальних апаратів.
Це будуть гібридні, а також повністю електричні апарати, повідомляється на сторінці ДП “Антонов” у Facebook.
В ході міжнародного аерокосмічного салону Фарнборо-2018 компанії підписали “Меморандум про взаєморозуміння” з налагодження партнерства у розробці, випробуваннях, сертифікації і серійному виготовленні гібридних і повністю електричних безпілотних літальних апаратів для виконання різних цивільних і військових завдань.
Попередньо заплановано виробництво чотирьох типів БПЛА з максимальною злітною вагою 1500 кг і крейсерською швидкістю 185 км/год.
ДП Антонов буде брати участь у розробці планера цих літальних апаратів, виготовленні дослідних зразків, проведенні їх випробувань, сертифікації, а в перспективі на виробничих потужностях ДП Антонов планується налагодити лінію з серійного виробництва БПЛА.
Згідно з існуючими прогнозами, світовий ринок цивільних БПЛА як електричних повітряних таксі, для охорони державних кордонів, патрулювання, завдань забезпечення безпеки, служб з надзвичайних ситуацій, логістики та інших зросте з $17,8 млрд в 2017 році до $48,8 млрд у 2023 році. Обсяг ринку військових БПЛА протягом 2017-2027 оцінюється в більш ніж $133 млрд.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас