Ще в одному місті відбудеться подорожчання проїзду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще в одному місті відбудеться подорожчання проїзду

Казна та Політика
1171
Уже з осені цьогоріч у Вінниці проїзд у громадському транспорті подорожчає на 20-25%. Проект відповідного рішення оприлюднили на офіційному сайті Вінницької міськради.
“Враховуючи звернення КП “Вінницька транспортна компанія”, виконавчий комітет міської ради вирішив встановити для КП “Вінницька транспортна компанія” тарифи на послуги з перевезення:
  • 1 пасажира у міському електротранспорті (трамвай, тролейбус) в розмірі 4,00 грн;
  • 1 пасажира у міському автобусі на маршрутах загального користування, які здійснюються у звичайному режимі руху, в розмірі 5,00 грн”, – йдеться у тексті документа.
Таким чином, загалом вартість разової поїздки зростає на 1 грн від попередньої ціни, тобто на 20-25%.
Зауважимо, що з 1 липня у Вінниці подорожчав проїзд у маршрутках. Нині він коштує 5 грн на коротких (“під’їзних”) маршрутах і 6 грн – на довгих, магістральних. Вартість нічних маршрутних таксі дорівнює 8 грн. Пільговики і надалі мають право безоплатного проїзду, а школярі до 6-го класу можуть їздити за півціни.
Крім того, міська рада планує встановити нові ціни на місячні проїзні квитки у міському транспорті. Зокрема, на проїзд у трамваї, тролейбусі чи автобусі вартість проїзного становитиме 300 грн, 150 грн – для студентів і 100 грн – для школярів.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас