Скільки українці витрачають за кордоном (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки українці витрачають за кордоном (дослідження)

Особисті фінанси
450
Українці подорожують вдвічі менше від європейців, але планують в найближчі два роки збільшити кількість поїздок за кордон майже в два рази.
Про це свідчать результати глобального дослідження Visa Global Travel Intentions Study 2017, в якому взяли участь мандрівники з 27 країн.
Так, згідно з даними дослідження, українці роблять в середньому 1,2 поїздки на рік – в 2 рази менше глобального рівня (2,5) – і подорожують по 8 днів, як і середньостатистичний глобальний турист. 28% подорожують поодинці, що трохи більше, ніж в Європі (27%) і в середньому по світу (24%).
Що цікаво, українці частіше їздять у відпустку (1,2 поїздки), ніж в ділові поїздки (0,6 поїздки). 40% українських мандрівників купують пакетні тури, а 60% – планують поїздки самостійно або купують в туристичних агентствах тільки частину послуг.
Топ-напрямки серед українців: Туреччина, Росія, Польща, Єгипет і Болгарія.
В середньому громадяни України витрачають за поїздку 979 доларів США, що майже вдвічі менше середньої суми по всьому світу – 1 793 долари США.
83% мандрівників з України для планування поїздки шукають інформацію онлайн, а бронюють онлайн тільки 56%, решта 44% – все ж роблять покупки офлайн.
Банківськими картками на етапі планування подорожі користуються 63% українців, а під час самої поїздки – тільки 25%.
Банкоматами під час поїздки користуються лише 5% українців, серед європейців цей показник становить 17%.
При цьому 36% українців бажають користуватися новими платіжними технологіями.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас