Xiaomi випустила навушники з датчиком частоти серцевих скорочень і підтримкою голосових команд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила навушники з датчиком частоти серцевих скорочень і підтримкою голосових команд

Технології&Авто
267
В екосистемі Xiaomi з’явилися цікаві бездротові внутрішньоканальні навушники під брендом Quiet. Це смарт-гарнітура Smart Heart Rate Headset, оснащена датчиком частоти серцевих скорочень.
Насправді Quiet – далеко не новачок у сфері виробництва «розумних» речей. В арсеналі компанії вже є інтелектуальні кросівки для бігу та туфлі для ходьби, спортивні бюстгальтери, ваги і багато чого іншого, але ось навушники – вперше.
Конструкція і дизайн Smart Heart Rate Headset розроблені з урахуванням зменшення шуму. Незважаючи на те, що це далеко не найкомпактніша гарнітура, її вага становить всього 15 г.
Навушники обладнані фотоелектричним датчиком PPG, який вимірює частоту серцевих скорочень і передає результати в мобільний додаток допомогою Bluetooth-з’єднання. Крім цього, гарнітура підтримує голосове управлінні – можна приймати і здійснювати дзвінки, керувати відтворенням і запитувати інформацію в інтернеті.
Виробник обіцяє до 70 годин автономної роботи в режимі очікування, а при прослуховуванні музики – 5 годин. Навушники Quiet Smart Heart Rate Headset продаються на офіційному сайті компанії за ціною 299 юанів ($45).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас