Samsung відкриває найбільший завод з випуску смартфонів в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung відкриває найбільший завод з випуску смартфонів в Індії

Фондовий ринок
239
Південнокорейський виробник електроніки Samsung Electronics в понеділок проведе церемонію офіційного відкриття найбільшого в світі заводу з виробництва мобільних телефонів в Індії.
Як вказано в повідомленні міністерства внутрішніх справ Індії, у відкритті заводу візьмуть участь прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді і президент Південної Кореї Мун Чже Ін.
Новий завод може випускати до 120 млн смартфонів на рік, включаючи як бюджетні моделі дешевше $100, так і флагманський смартфон Samsung S9, зазначається в прес-релізі компанії. За даними Bloomberg Intelligence, найбільшим попитом в Індії користуються смартфони вартістю до $250.
У 2017 році індійський ринок смартфонів продемонстрував найвищі темпи зростання серед 20 головних ринків світу, за даними дослідницької компанії IDC. Продажі в країні підскочили на 14% і склали 124 млн одиниць. За цим показником Індія обігнала США і вийшла на друге місце в світі, поступившись лише Китаю.
При цьому експерти оцінюють число індійських користувачів смартфонів в 425 млн осіб, хоча в країні живуть 1,3 млрд осіб, що говорить про великий потенціал ринку. За прогнозами Cisco, до 2021 року показник зросте до 780 млн.
За підсумками минулого року лідером індійського ринку смартфонів став Xiaomi, потіснивши Samsung.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас