Ремонт доріг: неефективні регіони позбавлять частини фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ремонт доріг: неефективні регіони позбавлять частини фінансування

Казна та Політика
2183
Області, які неефективно використовують кошти на будівництво та ремонт доріг, позбавлять частини фінансування. Про це повідомив директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Мінінфраструктури Віктор Сасін.
“Найбільш проблематична за регіонами — якість управлінських команд, які займають дорожнім господарством. Є регіони, де кошти використовуються недостатньо ефективно. Ті області, які не зможуть найближчим часом показати хорошу динаміку використання та освоєння коштів Дорожнього фонду, а це означає практичне будівництво доріг, відновлення їх, з тих областей буде знята частина фінансування і буде перерозподіл в межах усієї країни на області, які можуть ефективно освоювати кошти і будувати, відновлювати дороги в своїх регіонах”, — сказав Сасін.
Як уточнив він, це такі області, як Херсонська, Черкаська, Миколаївська. Вони станом на минулий місяць показували досить погані темпи просування.

Довідка Finance.ua

  • Раніше Володимир Гройсман заявив, що в 2017 році за рахунок перевиконання плану надходження митних платежів на виконання дорожніх робіт буде направлено 12 млрд гривень.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас