Western Union патентує систему безпеки для криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Western Union патентує систему безпеки для криптовалют

Фінтех і Картки
291
Сервіс грошових переказів Western Union отримав патент, який передбачає безпечну систему управління для транзакцій з криптовалютами.
Пропонована Western Union система гарантує підтвердження транзакцій за допомогою біометричної перевірки у вигляді сканування відбитків пальців, сітківки ока або голосу користувача.
Технологія була розроблена для електронних мереж. Але в документі зазначається, що в деяких випадках система переказів може підійти і для криптовалютних систем, таких як біткойн, Litecoin або Peercoin.
Згідно з патентною заявкою, мережа електронних переказів може бути налаштована для роботи з різними типами валют, включаючи криптовалюти і інші сервіси обміну (наприклад, кредитні, подарункові картки або сертифікати, систему для користувача балів тощо), між клієнтськими пристроями або зовнішніми системами в різних сферах, регіонах або юрисдикціях.
Примітно, що в додатку відсутня будь-яка згадка про криптовалюту Ripple (XRP), яку називають створеною спеціально для індустрії грошових переказів, таких як Western Union.
Крім того, компанія працює над інтеграцією технології розподіленого реєстру в сферу грошових переказів у партнерстві з Coinbase.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас