В Україні маршрутки замінять неолайнерами - Омелян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні маршрутки замінять неолайнерами - Омелян

Казна та Політика
6025
Міністерство інфраструктури України в рамках транспортної стратегії планує до 2030 року повністю відмовитися від сучасних українських маршруток. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
«Для багатьох з вас буде дивним, але в наших планах повністю відмовитися від сучасних українських маршруток. Стратегія передбачає перехід до комфортабельних неолайнерів», – сказав він.
Зазначимо, що наприкінці минулого місяця Кабінет Міністрів затвердив Національну транспортну стратегію України до 2030 року Drive Ukraine 2030, метою якої є інтеграція України в світову економіку і технологічний стрибок у сфері інфраструктури.
Ця стратегія спрямована на удосконалення нормативно-правового регулювання галузі перевезень з метою сформувати систему ефективного управління.
В рамках стратегії буде впроваджена програма підготовки та розвитку персоналу, буде підвищено прозорість ухвалення рішень, покращено тарифне регулювання ринку транспортних послуг.
Поступово в Україні буде збільшуватися частка контейнерних перевезень, будуть створюватися нові термінали обробки вантажів, строк доставки товарів зменшиться і, крім того, пройти митну перевірку вантажів стане легше.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас