Робот вперше в історії звільнив розробника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робот вперше в історії звільнив розробника

Технології&Авто
2353
Розробник з Каліфорнії і співзасновник стартапу Renly Ібрагім Діалло розповів про те, як автоматична система звільнила його з “великої компанії”.
Попередній менеджер проекту не продовжив договір з Діалло вчасно. Система вирішила, що той більше не працює в компанії – і почала блокувати всі його акаунти, а також пропуски в офіс.
Крім того, він став втрачати доступ до робочих програм на комп’ютері, а один із співробітників повідомив, що обліковий запис Діалло в системі деактивовано. Він не зміг пояснити це нічим, крім “технічної помилки”.
Ніхто не розумів, що відбувається: співробітника не планували звільняти, а показники його роботи були на високому рівні. Коли історія дійшла до глави організації, він попросив службу підтримки повернути доступ до офісу і програм, але в той же день Діалло отримав лист з інформацією про те, що його контракт розірваний. Охорона попросила Діалло зібрати речі і залишити офіс.
Проблему, яка виявилася в автоматичній системі безпеки, вдалося вирішити лише через місяць. Для цього компанії довелося укладати абсолютно новий договір, весь цей час Діалло не міг продовжити роботу над масштабним проектом, а також не отримував зарплату.
“Автоматика може сильно спрощувати життя в компанії, але повинні бути способи знайти управу на робота, якщо він помилиться”, – зазначив Діалло.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас