В Україні з'явився новий автомобільний бренд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явився новий автомобільний бренд

Технології&Авто
4655
В Україні з’явився новий автомобільний бренд Haval. Моделі цього китайського бренду відрізняються від споріднених Great Wall.
Як повідомив директор ТОВ «Богдан Індустрія» Борис Ткаленко, Haval – це окрема лінійка Great Wall. Great Wall — це легкові автомобілі і пікапи, HAVAL – позашляховики, WEY — преміальний бренд і ORA — електромобілі. Тому Haval – це виключно SUV, і окремий новий бренд, в якому немає спільних моделей з GW. І це — професійний SUV Brand. У всякому разі, так стверджують китайці.
До кінця нинішнього року «Богдан Індустрія» планує відкрити автосалони Haval у всіх містах-мільйонниках. А протягом 3-х років дилерська мережа Haval повинна охопити всі обласні центри.
Виробництво або складання Haval в Україні поки що не планується. У планах «Богдан Індустрії» за 5 років вивести марку Haval в ТОП-10 лідерів продажів в Україні.
Haval H2 пропонується в Україні з переднім або повним приводом. Мотор – один – 1,5-літровий бензиновий потужністю 143 к. с. КПП – 6-ст механічна або автоматична. Ціни стартують з 432 тис. грн.
Haval H9 пропонується в Україні тільки в повнопривідній версії. На вибір два 2-літрові силові агрегати – бензиновий потужністю 245 к. с. і дизельний потужністю 190 к. с. Трансмісія 8-ст автоматична. Ціни стартують з 969 300 грн.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас