У падінні ціни на Bitcoin винні ф'ючерсні контракти - Том Лі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У падінні ціни на Bitcoin винні ф'ючерсні контракти - Том Лі

Фінтех і Картки
2114
За словами керівника дослідницького напрямку в Fundstrat Тома Лі, нещодавнє зниження ціни на Bitcoin (BTC), швидше за все, є результатом закінчення строку Bitcoin-ф’ючерсів.
Лі вважає, що падіння ціни на Bitcoin (BTC), яка впала до 20% на початку цього тижня, стало результатом закінчення строкових контрактів на ф’ючерси. На його думку «значна волатильність» пов’язана з черговим строком закінчення контрактів, і це вже було в минулому, з того моменту, як CBOE запустила свої ф’ючерсні контракти у грудні 2017 року.
Ціна на Bitcoin різко змінюється перед закінченням ф’ючерсів CBOE … Ми зібрали деякі дані, і це здається правдоподібною теорією.
За словами Лі, ціна на Bitcoin зазвичай падає приблизно на 18 відсотків за 10 днів до закінчення строку дії ф’ючерсів, причому ціни зазвичай відновлюються через шість днів після цього. Лі пояснив, що якщо стратегія трейдерів складається з довгих позицій за Bitcoin і шортингу за ф’ючерсом, то у міру наближення строку закінчення контрактів вони можуть продати наявні Bitcoin і таким чином, після падіння ціни, закрити короткі позиції у ф’ючерсах “з хорошим прибутком”.
Лі також відзначив низький обсяг інвестицій в криптовалютні ринки в цьому році, а кількість пропозицій на ринку навпаки збільшилася: ICO, майнінг і т. д.
За останні 24 години криптовалютні ринки трохи відскочили, загальна капіталізація збільшилася на 20 мільярдів доларів США. А ціна на Bitcoin зросла з недавнього мінімуму 6263 до 6618 доларів США, що становить 5% зростання.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас