Apple запатентувала новий гаджет для вимірювання тиску — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запатентувала новий гаджет для вимірювання тиску

Технології&Авто
548
Компанія запатентувала дизайн для переносного монітора артеріального тиску – манжети, забезпеченої датчиком, який відстежує тиск.
Ця технологія може бути використана в новому поколінні розумних годинників Apple Watch, пише The Verge.
Відзначається, що патент описує пристрій в загальних термінах. Зокрема, в новому гаджеті будуть встановлені система вимірювання артеріального тиску, що містить датчик тиску; розширюваний елемент, що містить безліч розширюваних осередків і виконавчий механізм.
Відповідно до патенту Apple, їх пристрій повинен мати один датчик для вимірювання тиску крові, коли вона протікає через руку або ногу користувача. Існує також “виконавчий механізм” для вимірювання того, який тиск необхідно вважати хорошим.
У світі, де проблеми з високим тиском зустрічаються все частіше, поява Apple в цьому секторі споживчого ринку охорони здоров’я матиме сенс. Але поки невідомо, чи планує компанія запропонувати окреме нове рішення або якимось чином інтегрувати його з платформою Apple Watch або самим пристроєм Apple Watch.
Отримання патенту означає, що компанії доведеться пройти безліч тестів від організації FDA, які повинні проконтролювати розвиток першого повнофункціонального медичного пристрою Apple до того, як він потрапить на ринок.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас