Apple додала підтримку тривимірного звуку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple додала підтримку тривимірного звуку

Технології&Авто
251
Apple під час відкриття конференції розробників WWDC 2018 представила tvOS 12, яка лежить в основі її мультимедійних приставок.
Компанія розвиває успіх Apple TV 4K, яка вийшла на ринок минулої осені і запропонувала можливість безкоштовно оновити фільми з медіатеки iTunes до якості 4K HDR.
У tvOS 12 з’явиться підтримка тривимірного звуку в форматі Dolby Atmos, а відповідні аудіодоріжки до фільмів також будуть безкоштовними. Apple TV 4K стане єдиним відеоплеєром, що підтримує як Dolby Vision, так і Dolby Atmos.
Розвиток отримає і оновлення Apple TV для iPhone і iPad, яке дає доступ до понад 100 додатків для перегляду фільмів і телепередач в 10 країнах світу. Процедура аутентифікації в tvOS 12 стане ще простішою: Apple TV розпізнає широкосмугову мережу і автоматично входить в усі підтримувані додатки, доступні в рамках підписки, а користувачу не потрібно вводити ніяких даних.

Завдяки співпраці Apple з Національною лабораторією МКС і Центром просування космічної науки в tvOS 12 з’являться ще більш якісні заставки зі знімками Землі з космосу в форматі 4K HDR. Заставки також стали більш інтерактивними: користувачі зможуть прогортати знімки і дивитися інформацію про зображені об’єкти.
Попередня версія tvOS 12 вже доступна розробникам, які беруть участь у програмі Apple Developer. Фінальна версія tvOS для пересічних користувачів вийде восени у вигляді безкоштовного оновлення для Apple TV 4K і Apple TV 4-го покоління.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас