В Україні знизяться ціни на квартири - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні знизяться ціни на квартири - експерт

Нерухомість
6477
До кінця року ціни на нерухомість в Україні можуть змінитися, що буде обумовлено ситуацією на валютному ринку.
Про це заявив незалежний експерт з питань нерухомості Ярослав Цуканов, зазначивши при цьому, що якщо на валютному ринку не буде глобальних коливань, до кінця року знизяться ціни як на первинне, так і на вторинне житло.
“В Україні, як і раніше, локомотивом продажів є не дуже великі квартири економ-класу. Найбільша кількість продажів припадає на 1-2 кімнатні квартири. Преміум-сегменту у нас практично немає”, – зазначив експерт.
Також експерт повідомляє, що деякі забудовники намагаються позиціонувати себе як преміум-сегмент, але це далеко від дійсності, оскільки ні місце розташування, ні наповнення комплексу не відповідають вимогам преміум-сегменту.
“Що стосується тенденції, то, судячи з динаміки, ціни будуть знижуватися. Це буде досить м’яке зниження ціни. У минулому році в доларовому еквіваленті ціни впали приблизно на 10%. У позаминулому році ціни впали приблизно на 14%. Якщо не буде ніяких глобальних потрясінь, то, швидше за все, до кінця року ми побачимо зниження в районі 7-8%”, – зазначив Ярослав Цуканов.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас