Каліфорнія стала першим штатом, де запустили тестування цифрових автомобільних номерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каліфорнія стала першим штатом, де запустили тестування цифрових автомобільних номерів

Технології&Авто
694
У Сакраменто (штат Каліфорнія) запустили пілотний проект з тестування цифрових автомобільних номерів. Вони виглядають як великий планшет розміром зі звичайний номерний знак, оснащений несенсорним екраном, мікросхемою і батареєю.
На екрані цифрового номера відображається реєстраційний номер автомобіля, а також інформація про строки завершення реєстрації, логотип Каліфорнії і посилання на веб-сайт Департаменту автотранспорту Каліфорнії (DMV).
Користувачі можуть змінювати колір шрифту, фону і розміщувати короткі повідомлення безпосередньо під реєстраційним номером. У випадку, якщо автомобіль припаркований, можна перемістити реєстраційний номер у кут номерного знака і розмістити на ньому набагато більше повідомлення, наприклад, рекламу.
Як повідомляє ресурс Sacramento Bee, автолюбителі можуть оновити свою реєстрацію, не розміщуючи стікер на задньому номерному знаку свого автомобіля. Співробітники поліції також можуть використовувати цифровий номерний знак для відстеження викраденого автомобіля, втім, злодій може просто зняти його і викинути.
Як і слід було очікувати, ця технологія виявилася не з дешевих. Каліфорнійська компанія Reviver Auto, розробник і виробник цифрових номерів, пропонує їх за ціною $699. Крім цього, автолюбитель повинен заплатити за встановлення номера плюс потрібно щомісяця вносити абонентську плату в розмірі $7. Автолюбителі зможуть придбати цифрові номери у офіційних дилерів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас