"Укрпошта" зайняла 33 місце в рейтингу світових поштових операторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" зайняла 33 місце в рейтингу світових поштових операторів

Світ
642
За результатами роботи в 2017 році, Україна завдяки роботі “Укрпошти” як національного поштового оператора зайняла 33 місце в рейтингу Всесвітнього поштового союзу (ВПС) за індексом поштового розвитку (2IPD).
Як повідомляє компанія, рейтинг включає 173 поштові оператори.
У порівнянні з попереднім роком “Укрпошта” поліпшила свої показники на 2,38 бала до 60,4 балів і піднялася на 7 місць в рейтингу.
“Ми обійшли пошти таких країн, як РФ і Норвегія, які залучають для свого розвитку значні державні субсидії і мають суттєво нижчий рівень конкуренції з приватними гравцями ринку. Нам ще належить багато чого зробити, щоб якість нашої роботи задовольняла клієнтів”, – передає “Укрпошта” коментар свого в.о. гендиректора Ігоря Смілянського.
Всесвітній поштовий союз визначає інтегрований індекс розвитку поштового зв’язку країн (2IPD) за спеціальною методикою, аналізуючи дані трекінгу про поштові відправлення (в світі більше 5,1 мдрд трекінг-статусів в 2017 році), офіційну статистику про діяльність поштових операторів (враховувалося понад 100 показників ) і власні дослідження.
Кожна з 173 країн світу оцінювалася за показниками ефективності (від 0 до 100) за 4 аспектами поштового розвитку – надійність доставки, доступність доставки (розміри мережі і обсяги поштового обміну), портфель продуктів і послуг, інноваційність.
“Укрпошта” також нагадує, що в 2017 році опрацювала близько 7 млн ​​кілограмів міжнародної пошти, експорт зріс на 34%, а транзит збільшився втричі.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас