Стали відомі нові члени НКРЕКП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі нові члени НКРЕКП

Енергетика
608
Президент визначився з новими членами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.
Список оприлюднила секретар конкурсної комісії з відбору нових членів НКРЕКП Світлана Голікова у Facebook.
За її інформацією, новими членами енергетичного регулятора стали представники Олександр Фармагей («Укргідроенерго»), Дмитро Коваленко («Укренерго»), Євген Магльований (Держенергоефективності).
Членами НКРЕКП стали також дві жінки – Олена Антонова (працювала в недержавних енергетичних компаніях – українській ДТЕК і американській AES) та Оксана Кривенко (співробітник апарату НКРЕКП).
«Скоро можна буде вітати нових комісіонерів» – написала Світлана Голікова.
Нагадаємо, 14 травня номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП затвердила перелік з 10 кандидатів для подальшої передачі Президенту України на розгляд.
У перелік фіналістів конкурсу увійшли: Олександр Формагей, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко, Андрій Борисенко, Олексій Магда, Валерій Цаплін, Руслан Кайдаш, Євген Магльований, Дмитро Олефір. З них Президент Петро Порошенко повинен був затвердити п’ятірку переможців.
На думку більшості експертів, конкурс з відбору нових членів НКРЕКП пройшов прозоро і конкурентно.

Довідка Finance.ua:

  • НКРЕКП – державний колегіальний орган, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та Національної комісії, а також державне регулювання у сфері комунальних послуг.
  • Комісія є органом державного регулювання діяльності в сферах енергетики і комунальних послуг.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас