У BMW розробляють надувний автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У BMW розробляють надувний автомобіль

Фондовий ринок
1575
Вчені з Массачусетського технологічного інституту спільно з інженерами BMW працюють над проектом “Liquid Printed Pneumatic”. Мова йде про новий матеріал, який можна буде надрукувати на 3D-принтері. Про це повідомляє high-tech.fm з посиланням на 3ders.com.
Повідомляється, що відома німецька автомобільна компанія BMW поставила перед собою завдання створити новий матеріал, який буде еластичним, легким і міцним, а також адаптованим для 3D-друку. У свою чергу вчені з MIT створили матеріал, здатний змінювати форму. Вчені відзначають, що використовувати еластичний матеріал можна не тільки при будівництві автомобілів, але і при складанні різних інших пристроїв. На сьогоднішній день даний матеріал тестують в лабораторних умовах. Справа в тому, що поки що немає гарантій того, що розроблений матеріал не зімнеться в серйозній аварії.
Вчені при розробці проекту “Liquid Printed Pneumatic” більше акцентують саме на можливості модифікації матеріалу, оскільки за допомогою 3D-принтера можна моментально надрукувати необхідні деталі.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас