Microsoft купила стартап з розробки чат-ботів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft купила стартап з розробки чат-ботів

227
Американська корпорація Microsoft повідомила про придбання стартапу Semantic Machines – розробника технологій на базі штучного інтелекту. Угода, сума якої не розкривається, дозволить посилити позиції компанії при розробці чат-ботів і голосових помічників, а також зробити їх звучання більш реалістичним.
Очікується, що при спілкуванні з голосовими помічниками у користувачів виникне відчуття спілкування з людьми, а не з системою. Проекти стартапу будуть використовуватися для розвитку сервісів Azure Bot Service, Cortana і Xiaolce.
Стартап Semantic Machines був заснований в 2014 році групою вчених — Деном Ротом, Деном Клейном, Персі Ляном і Ларрі Гілліком. Штаб-квартира компанії знаходиться в Берклі (штат Каліфорнія, США). За час існування стартапу вдалося залучити близько $20,9 млн інвестицій, у тому числі від фондів General Catalyst і Bain Capital Ventures. Технології Semantic Machines дозволяють чат-ботам і голосовим помічникам точно відповідати на поставлені запитання і передбачати, що користувач хоче запитати.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас