В Україні починає роботу місія МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні починає роботу місія МВФ

Казна та Політика
439
З 16 по 22 травня 2018 року Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку України (НКЦПФР) відвідає місія технічної допомоги Міжнародного валютного фонду, яка вивчатиме стан ринку управління активами в Україні.
Про це повідомляється на сайті НКЦПФР.
“У рамках співпраці України з Міжнародним валютним фондом з 16 по 22 травня 2018 року НКЦПФР відвідає місія технічної допомоги, в яку увійдуть експерти Департаменту монетарної політики та ринків капіталу МВФ Ейя Холтінен та Річард Стобо. Експерти МВФ вивчатимуть стан ринку управління активами та законодавчу і нормативну базу, яка регулює зазначений сегмент. Впродовж візиту відбудеться низка зустрічей з представниками ринку управління активами, саморегулюючими організаціями та органами державної влади”, – повідомляє регулятор.
Упродовж 2015-2016 років на базі НКЦПФР відбулось три місії технічної допомоги МВФ, зокрема з таких питань: у жовтні 2015 року – з розширення повноважень і зміцнення незалежності НКЦПФР; у квітні 2016 року – з самофінансування Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку; у липні 2016 року – з боротьби зі зловживаннями з цінними паперами та розкриття інформації емітентами. Міжнародні експерти проводили аналіз діяльності комісії, досліджували системні проблеми українського ринку цінних паперів, здійснювали оцінку проектів законодавчих змін, які готувалися для вирішення таких проблем.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас