Мінфін планує скоротити витрати на СБУ - Данилюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін планує скоротити витрати на СБУ - Данилюк

Казна та Політика
300
Міністерство фінансів планує скоротити витрати на Генеральну прокуратуру та Службу безпеки. Про це заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.
“Сьогодні у нас кількість прокурорів на тисячу осіб населення найвища в Європі. Далі — Служба безпеки. Я в першу чергу маю на увазі економічні підрозділи. Краще на контррозвідку виділяти більше грошей, адже вона реально захищає нашу незалежність. Скороченням бюджетів ГПУ і СБУ ми не тільки економимо витрати, але ще й даємо додаткові стимули для розвитку економіки”, — сказав міністр.
За його словами, такі скорочення будуть компенсатором втрат при введенні податку на виведений капітал, який не підтримали в Міжнародному валютному фонді через ризики для економіки.
“Навіть якщо будуть втрати для бюджету, а враховуючи те, що в перші роки вони будуть, ми повинні знайти компенсатори”, — додав Данилюк.
Як повідомлялося, 8 лютого нардепи зареєстрували проект постанови, де пропонують визнати роботу Міністерства фінансів незадовільною і звільнити міністра фінансів Олександра Данилюка.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас