Кросовер Rolls-Royce Cullinan представлено офіційно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кросовер Rolls-Royce Cullinan представлено офіційно

Технології&Авто
1298
Компанія Rolls-Royce офіційно представила кросовер Cullinan. Це перший SUV марки за всю її історію і одне з найдорожчих авто в світі.
Новий Rolls-Royce Cullinan є другою моделлю, побудованою на новій алюмінієвій платформі «Архітектура розкоші», після Phantom останнього покоління. Габарити новинки складають 5341 х 2164 х 1835 мм, а розмір колісної бази дорівнює 3295 мм. Маса кросовера – 2600 кг. Для порівняння, Bentley Bentayga на 200 мм коротший, на 166 мм вужчий за свого нового суперника.
Під капотом авто знаходиться модернізований 6,75-літровий двигун V12, який виробляє 563 к. с. потужності і 850 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість машини складає 250 км/год.
У шасі Rolls-Royce Cullinan інженери встановили передову пневмопідвіску із змінним кліренсом, яка навіть на найважчих дорогах поводиться як “чарівний килим”. Також автомобіль отримав вдосконалену повнопривідну систему зі спеціальним режимом використання всього крутного моменту на важкому бездоріжжі, що дозволяє машині без проблем їхати по гравію, мокрій траві, бруду, снігу або піску. Крім того, для першого кросовера Роллс-Ройс не страшний брід глибиною до 0,54 м, а коли його салон хочуть залишити водій і пасажири, кузов машини можна опустити на 40 мм для спрощеної висадки.
Інтер’єр Rolls-Royce Cullinan зроблений на висоті: тут багато шкіри, дерев’яних елементів, два цифрові дисплеї (прилади плюс екран мультимедіа), в той час як другий ряд буде доступний у двох конфігураціях: з двома роздільними кріслами або диваном на трьох пасажирів. Родзинкою заднього ряду є скляна розсувна перегородка, яка ізолює кабіну від багажного відділення. Таке рішення позитивно позначилося на шумоізоляції і дозволяє зберегти в салоні авто оптимальну температуру при відкритій двері багажника.
Об’єм вантажного простору Rolls-Royce Cullinan становить 560 л, але якщо прибрати перегородку, він зростає до 600 л. При складених задніх сидіннях власник може розраховувати на 1930 л.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас