Європейські Smart переходять на нові стандарти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Європейські Smart переходять на нові стандарти

Технології&Авто
501
Автомобілі Smart, німецького концерну Daimler AG, до 2020 року в Європі стануть повністю електричними. Про це в своєму інтерв’ю розповів Дітер Цетше, глава Daimler AG.
У лінійку автомобілів бренду Smart зараз входять дві моделі – Fortwo і Forfour. Це невеликі міські автомобілі, і тому вони дуже добре підходять для використання електричних силових установок.
В принципі, у Smart вже є один електромобіль – Fortwo. Він продається в США, причому поки не дуже успішно. У першому кварталі 2018 року в Сполучених Штатах продали 277 екземплярів Smart Fortwo EQ. Це, звичайно, мало, але Daimler розраховує, що в майбутньому продажі значно збільшаться.
До 2020 року в Європі будуть продаватися тільки електричні моделі Smart. Потім цей бренд стане повністю електричним у всіх країнах світу.
Цікаво, що Smart випередив Mercedes-Benz (а він теж належить Daimler AG) в «зелених» технологіях. Mercedes-Benz поставив перед собою мету до 2022 року зробити електричні версії всіх своїх моделей. Це складне завдання, але ми впевнені, що німці з ним впораються.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас