З НБУ звільнився екс-куратор ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З НБУ звільнився екс-куратор ПриватБанку

Казна та Політика
783
З Національного банку України (НБУ) звільнився головний експерт департаменту банківського нагляду Юрій Блащук, який перед націоналізацією ПриватБанку в 2016 році був призначений куратором цієї фінустанови.
“Я дійсно звільнився. Я прийшов в НБУ на хвилі Майдану з метою допомогти у складний для всіх час. Відпрацював три роки і тепер можу повертатися до основної роботи в наглядових радах комерційних банків”, – повідомив він.
З 2009 року Блащук паралельно є членом наглядової ради FinComBank (Кишинів, Молдова). З 1998 по 2004 він був головою правління Всеукраїнського Акціонерного банку, з 2005 по 2008 керував Міжнародним іпотечним банком. З 2008 по 2014 рік був головою і членом наглядової ради Платинум Банку.
Нагадаємо, при націоналізації ПриватБанку в фінустанові змінився весь топ-менеджмент.
Банк очолив екс-міністр фінансів України Олексанр Шлапак. Однак уже на початку 2018 року Шлапак залишив посаду, а влада схвалила призначення головою правління ПриватБанку чеха Петра Крумханзла.
Зазначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, кращим ощадним вкладом в Україні визнано «Терміновий в національній валюті» від ПриватБанку.
Якщо ви хочете порівняти найвигідніші ставки і пропозиції ринку, рекомендуємо скористатися сервісом від Finance.ua.
Більше того, завдяки програмі «Бонус до депозиту» від Finance.ua вас чекає вагоме підвищення процентної ставки.
“Замовити Бонус до депозиту» легко. Заходьте на сторінку Бонус до депозиту від Finance.ua, вибирайте зручну для Вас пропозицію від банків у гривні, доларі або євро. Оформляйте заявку на сайті. От і все! Ви вже заробляєте більше на своєму депозиті з Finance.ua!
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас