В Україні введуть чотири нові свята — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні введуть чотири нові свята

Казна та Політика
7835
Кабінет міністрів схвалив проекти указів президента України про День Державної фіскальної служби, День прикордонника, День професійних спілок і День працівника Державної кримінально-виконавчої служби.
Відповідні рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.
Зокрема, в проектах указів передбачається, що День професійних спілок буде відзначатися у другу неділю жовтня, а День працівника Державної кримінально-виконавчої служби – 22 квітня.
Також пропонується заснувати День Державної фіскальної служби 21 травня (замість Дня працівників податкової і митної служби, який святкувався 18 березня), а День прикордонника перенести на 6 травня (раніше 28 травня).
Як повідомлялося раніше, Порошенко підписав Указ “Про відзначення 22-ї річниці Конституції України”. Кабінету Міністрів доручено розробити, затвердити та забезпечити виконання плану заходів з відзначення. Так, в День Конституції, 28 червня, заплановано покладання квітів до пам’ятника автору першої української Конституції – гетьману Пилипу Орлику в Києві, а в інших населених пунктах – до пам’ятників і пам’ятних знаків видатним діячам Української держави.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас