США допоможуть зробити порти України безпечнішими - АМПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США допоможуть зробити порти України безпечнішими - АМПУ

Казна та Політика
287
Делегації представників Міжнародної Програми з безпеки портів Берегової охорони США та Посольства США в Україні відвідали Одесу з метою підготовки до спостережного візиту в травні.
Про це повідомляє Адміністрація морських портів України (АМПУ).
“Минулого тижня відбувся візит делегації представників Міжнародної Програми з безпеки портів Берегової охорони США та Посольства США в Україні до портів Одеського регіону. Метою візиту була підготовка до спостережного візиту делегації, запланованого на травень цього року і присвяченого питанням практичної реалізації вимог Міжнародного кодексу з охорони суден та портових засобів (Кодекс ОСПЗ) в морських портах та портових засобах”, – йдеться в повідомленні.
У рамках свого візиту делегація відвідала морські порти «Одеса» та «Южний», а також розташовані в них портові об’єкти. Учасники делегації спільно з керівництвом адміністрацій та служб морської безпеки портів «Одеса» та «Южний», представниками центрального апарату АМПУ та портових операторів, а також фахівцями, відповідальними безпосередньо за питання морської безпеки та охорони, обговорили актуальні питання виконання вимог Кодексу ОСПЗ.
Представники Міжнародної програми з безпеки портів Берегової охорони США відзначили значний успіх України у впровадженні Кодексу ОСПЗ, який є ключовим показником ефективних заходів безпеки портів. Як наслідок, наразі судна, які прибувають до Сполучених Штатів з українських портів, з меншою ймовірністю потрапляють під дії державного контролю порту, що вже має позитивний вплив з точки зору зменшення часу потенційних затримок та сприяє торгівлі між країнами.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас