Україна має намір запровадити санкції проти російських бізнесменів аналогічно до дій США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна має намір запровадити санкції проти російських бізнесменів аналогічно до дій США

Казна та Політика
295
Президент України Петро Порошенко заявив, що Рада національної безпеки і оборони України найближчим часом за його дорученням розгляне питання введення санкцій відносно російських олігархів, які будуть гармонізовані з санкціями США.
“Кілька днів тому я дав доручення Службі безпеки України, кабінету міністрів україни та Раді національної безпеки і оборони, секретарю ради підготувати відповідний проект рішення, який у найближчі дні буде винесений на засідання Ради національної безпеки і оборони. Санкції будуть запроваджені. Вони будуть максимально гармонізовані з рішенням уряду США. Безумовно, до складу санкцій буде внесений і пан Дерипаска (російський бізнесмен Олег Дерипаска – ред.), та інші”, – сказав глава держави на спільній прес-конференції з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні у вівторок.
Зокрема, в Україні О. Дерипаска залишається кінцевим бенефіціаром ТОВ “Миколаївський глиноземний завод” (МГЗ), свідчать дані Єдиного держреєстру юросіб.
Згідно з держреєстром, О. Дерипаска виступає бенефіціаром двох співвласників МГЗТОВ “Компанія “Алюміній України” і ТОВ “Гуардон Україна”.
У річних звітах “РусАлу” і En+, опублікованих у березні цього року, ці структури вказали один актив в Україні – RUSAL Mykolaev Ltd., в якому їм належить 100%.
У цих звітах активи в Україні на кінець 2017 року оцінювалися в $183 млн у порівнянні з $192 млн роком раніше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас