"Укрзалізниця" відклала заплановане підвищення цін на квитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" відклала заплановане підвищення цін на квитки

Особисті фінанси
428
ПАТ “Укрзалізниця” відклала підвищення цін на квитки, відповідний наказ Міністерства інфраструктури ще погоджується причетними відомствами, повідомляється на веб-сайті “Укрзалізниці”.
“Укрзалізниця теж з 1 квітня планувала індексувати тарифи на проїзд пасажирів залізничним транспортом. Але відповідний наказ Міністерства інфраструктури України поки ще знаходиться на розгляді у причетних міністерствах і відомствах”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, через несвоєчасну індексацію тарифів компанія продовжує нарощувати збитки від пасажирських перевезень.
“Адже рівень тарифів на перевезення пасажирів у вагонах 2-го класу швидкісних поїздів “Інтерсіті +” і вагонах 1-го і 2-го класу швидкісних поїздів “Інтерсіті” залишається незмінним з 2012 року. Рівень тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні в вагонах СВ залишається незмінним з 2009 року, а у всіх типах вагонів (крім СВ і “Інтерсіті +”) – з жовтня 2014 року”, – підкреслили у відомстві.
Як повідомлялося, ПАТ “Укрзалізниця” збиралося з 1 квітня 2018 року підвищити ціни на пасажирські залізничні перевезення (крім приміських) на 10%, а в цілому провести таке підвищення ще два рази в цьому році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас