Китайська компанія Baidu представила миттєвий кишеньковий перекладач — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія Baidu представила миттєвий кишеньковий перекладач

Технології&Авто
2485
Baidu представила новий кишеньковий перекладач і влаштувала публічне тестування швидкості його роботи під час презентації на конференції MIT Technology Review в Сан-Франциско. Пристрій здатний швидко сприймати усне мовлення і перекладати його на іншу мову.
Розробники зазначили, що подібний функціонал зараз на себе беруть додатки в смартфонах, проте китайська компанія вирішила зробити окремий пристрій. За їхніми словами, це означає, що він не буде витрачати заряд телефону і не потребує постійного ввімкнення і активації в потрібний момент. До того ж у девайса є вбудоване інтернет підключення, яким він буде користуватися, також всередині нього є опція роздачі wi-fi.
Baidu планує запустити продажі пристрою в Китаї, причому туристи зможуть як купити його, так і взяти напрокат. Компанія поки не розповіла, як скоро перекладач з’явиться на ринку, проте, судячи з інформації Technology Review, це має статися протягом 2018 року.
У перший час після запуску продажів Baidu розраховує на попит серед китайських туристів, які люблять подорожувати по всьому світу. Однак згодом компанія розраховує вийти на японський ринок.
У Baidu також відзначили, що вони розробили гаджет, в якому поки є можливість перекладу між англійською, китайською і японською мовами – це повинно допомогти азіатським туристам переміщатися по більшій частині світу. Це ж стало причиною поширення пристрою в тестовому режимі – його поки можна орендувати в туристичних агентствах і аеропортах Китаю для поїздок за кордон, після чого перекладач доведеться повернути компанії.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас