Китай вводить нові правила експрес-доставки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай вводить нові правила експрес-доставки

Світ
1906
У Китаї будуть введені нові правила, покликані забезпечити тривалий розвиток динамічного сектора експрес-доставки.
Про це пише ЕП з посиланням на агентство Сіньхуа.
Відповідно до указу, підписаного прем’єром Держради КНР Лі Кецяном, перші в країні спеціальні правила, що регулюють сектор експрес-доставки, набудуть чинності 1 травня.
Нові правила послужать нормативною базою для впорядкування операцій кур’єрських компаній і захисту інтересів споживачів.
Як зазначається, правила також націлені на розв’язання низки актуальних проблем у секторі, включаючи забезпечення безпеки особистої інформації споживачів і скорочення відходів від пакувальних матеріалів.
Китай чотири роки поспіль лідирує в світі за обсягом угод у секторі експрес-доставки, середньорічне зростання якого в країні протягом минулих десяти років становило 42%. Понад половина операцій експрес-доставки в світі відбувалися китайськими компаніями.
У 2017 році обсяг угод в секторі експрес-доставки Китаю досяг 495 млрд юанів – близько 80 млрд доларів.
Нові правила також заохочують гравців сектора запускати транснаціональні послуги експрес-доставки і активно розширювати свою присутність на закордонних ринках.
“Правила допоможуть Китаю в формуванні мережі експрес-доставки, з’єднаної з зовнішнім світом, і дозволять стимулювати розвиток глобальної логістичної системи”, – переконаний співробітник Центру з вивчення проблем розвитку при Держраді КНР Вей Цзіган.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас