Стало відомо, як виглядатиме нова Нива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, як виглядатиме нова Нива

Технології&Авто
6415
АвтоВАЗ давно вів роботи над новою Нивою, але альянс Renault-Nissan, що керує заводом, закрив розробку власної платформи: LADA 4×4 NG (New Generation) буде побудована на логанівському «візку» B0. Багато шанувальників легендарного позашляховика стали висловлювати занепокоєння. Любителі ВАЗівської техніки боялися, що нова Нива стане просто перелицьованим Дастером.
Але в своєму інтерв’ю головний дизайнер компанії «АвтоВАЗ» Стів Маттін повідомив, що приводу для такого занепокоєння немає: «Дуже важливо мати якісь сполучні елементи, які ріднять машину з автомобілем минулого покоління. Сьогодні у LADA 4×4 яскравий імідж. Є якісь специфічні елементи, що запам’ятовуються. Природно, в майбутньому 4×4 постараємося зробити так, щоб ці яскраві елементи, відомі сьогодні, були впізнавані в новій моделі», – заявив Маттін.
Стів запевнив, що незважаючи на те, що модель буде абсолютно новою, вона максимально збереже дух нинішньої моделі і її основні переваги: ​​«Звичайно, ні. LADA залишиться LADA. Дуже активно працюємо над цією моделлю. Ця машина – ікона для “АвтоВАЗу” і такою вона і залишиться. І в майбутньому залишиться дуже важливим автомобілем для бренду, як і сьогодні. Звісно, модель доведеться якось поміняти. LADA 4×4 в даний час більше 40 років. Постійно оновлювати її неможливо», – вважає Стів.
З приводу термінів і докладних технічних характеристик виробник поки зберігає таємницю. Втім, з різних джерел надходить інформація, що машина стане на конвеєр в 2021 році, а в рамках Московського автосалону 2018 покажуть концепт нового позашляховика.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас