Skoda збирається випустити "всеїдний" кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skoda збирається випустити "всеїдний" кросовер

Технології&Авто
12076
Концептуальний автомобіль Skoda Vision X зможе працювати на газі, бензині й електриці.
Презентувати новинку повинні на початку березня на автосалоні в Женеві.
Головна особливість машини полягає в використанні гібридної силової установки.
Vision X оснастять чотирициліндровим 1,5-літровим двигуном TSI, який використовується на великій кількості автомобілів VW Group.
Цей різновид двигуна було спроектовано для роботи на стисненому природному газі.
У такому режимі двигун видає 130 кінських сил.
Як розповіли представники Skoda, також в машину встановлять два електричні мотори, один з яких з’єднаний з ДВЗ і використовується як стартер-генератор, другий – встановлений на задній осі і забезпечує роботу повного приводу.
Другий електромотор активується для включення додаткової потужності при запуску або поліпшення тяги на слизьких дорогах і бездоріжжі. 48-вольтний літій-іонний акумулятор можна заряджати, поки концепт рухається.
Для зберігання газу є два балони, які розташовані під заднім сидінням і за задньою віссю. Оскільки саме газ є основним видом палива, то для бензину передбачений резервний паливний бак.
Зазначається, що машина позбавлена ​​традиційного карданного вала, що дозволило знизити масу автомобіля і перемикати режими, роблячи кросовер передньо-, повно- або заднеприводним за потребою.
До “сотні” Vision X розганяється за 9,3 секунди, максимальна швидкість – 200 км/год, а запас ходу – 650 км, що, як зазначає Motor1, “не зовсім вражає”. Зате викиди CO2 становлять всього 89 г/км.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас