Toyota створила підрозділ безпілотних автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota створила підрозділ безпілотних автомобілів

Технології&Авто
204
Японська компанія Toyota створила дослідницький підрозділ TRI-AD, що відповідає за розробку систем автопілота для перспективних безпілотних автомобілів. Як пише Engadget, партнерами у створенні підрозділу стали компанії Aisin Seiki, що випускає автоскладальне обладнання, і Denso, що виробляє автомобільні комплектуючі.
Toyota займається розробкою систем автопілота для автомобілів протягом останніх кількох років. До теперішнього часу їй вдалося розробити систему третього рівня автономності. Він припускає, що за кермом автомобіля повинен знаходитися водій, готовий перехопити керування у разі необхідності.
Підрозділ TRI-AD, як очікується, суттєво прискорить розробку японською компанією систем автопілота з більш високими рівнями автономності, включаючи п’ятий, при якому автомобіль зможе переміщатися дорогами загального користування повністю самостійно без будь-якої уваги з боку пасажира.
Toyota і партнери компанії мають намір інвестувати в новий підрозділ 2,8 мільярда доларів. В ньому будуть працювати близько тисячі осіб. Інші подробиці поки що не розкриваються.
За матеріалами:
N+1
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас