В Еміратах двоєженцям виплачуватимуть допомогу на житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Еміратах двоєженцям виплачуватимуть допомогу на житло

Світ
1231
Міністерство розвитку інфраструктури ОАЕ прийняло рішення надавати чоловікам-еміратцям житлову допомогу за другу дружину так само, як і за першу.
“Другій дружині мають бути забезпечені ті ж умови проживання, як і першій”, – пояснив міністр Абдулла Бельхайф Аль Нуаймі, повідомляє khaleejtimes.com.
Члени Національної ради дійшли висновку, що житлова допомога допоможе зменшити кількість незаміжніх жінок в ОАЕ.
“Міністерство має спростити для чоловіка прийняття рішення про вступ у шлюб з другою жінкою, надавши йому можливості для розширення житла. Крім цього, такий крок дозволить вирішити і проблему самотніх жінок”, – зазначив член Національної ради Хамад Аль Рахум.
Таким чином, члени Ради вважають, що, вирішуючи житлове питання, влада також зможе зняти проблему зниження соціального статусу, бо саме висока вартість житла зупиняє чоловіка від того, щоб мати більше однієї дружини.
Міністр розвитку інфраструктури повідомив, що спочатку було запропоновано виділяти для другої дружини “окрему прибудову до головного будинку першої дружини”, яка буде служити для неї житлом. Однак, він додав, що пізніше міністерство таку ідею відкинуло як несправедливу до другої дружини. “Було б нерозумно надати другій дружині дім гірший, ніж першій”.
За матеріалами:
ABCnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас