Дві індійські криптовалютні біржі припинили торгівлю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дві індійські криптовалютні біржі припинили торгівлю

Фінтех і Картки
768
Криптовалютні біржі BTCXIndia і ETHEXIndia повідомили своїм клієнтам електронною поштою, що вони припиняють торговельну діяльність, посилаючись на напружені відносини між державними регуляторами, банками і біржами криптовалют.
На своїх сайтах біржі BTCXIndia і ETHEXIndia сповіщають клієнтів про те, що більше не будуть приймати депозити, а будь-які кошти, які були відправлені починаючи з 1 січня 2018, будуть автоматично повернені на банківські рахунки інвесторів.
Всім, хто зареєстрований на BTCXIndia, було рекомендовано вивести свої активи в Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) або рупіях (INR) до 4 березня 2018 року, до того, як буде застосована річна плата за обслуговування гаманця. Торгівля Ripple/INR на біржі буде припинена 5 березня.
Клієнтам ETHEXIndia повідомили, що до 28 лютого вони пмали вивести всі свої кошти в рупіях або в Ethereum (ETH), а сама торгівля була припинена сьогодні, 1 березня 2018 року. ETHEXIndia в даний час займає 163 місце по добовому обсягу торгів на CoinMarketCap.
В електронному листі BTCXIndia повідомляє про те, що на рішення призупинити торговельну діяльність вплинула промова Міністра фінансів Індії Аруна Джетлі 1 лютого, в якій він негативно висловлювався про використання криптовалют в «незаконні дйіяльності».
Ще в грудні минулого року Міністр фінансів Індії порівняв Біткойн з «фінансовою пірамідою», а в січні 2018 року кілька великих банків Індії закрили або тимчасово заблокували рахунки криптовалютних бірж, пославшись на ризик незаконних угод.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас