Трійка з мінусом: кияни оцінили роботу комунальних служб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трійка з мінусом: кияни оцінили роботу комунальних служб

Казна та Політика
337
Четвер, 1 березня, надовго залишиться в пам’яті українців – незважаючи на численні попередження синоптиків, люди виявилися не готові до погодних катаклізмів. Не змогли впоратися з форс-мажорними обставинами й комунальні служби міст. Пішоходи перестрибували снігові замети, а водії марно намагалися прорватися на робочі місця.
Дісталося і жителям передмість. Наприклад, дістатися автотранспортом до Києва з міст-сателітів було вкрай важко. Заборона на в’їзд в столицю великих вантажівок дещо спростила ситуацію в самому місті, але скупчення фур на в’їздах в місто призвело до утворення багатокілометрових заторів на основних магістралях. Тож багато водіїв полишили затію дістатися до Києва.
Ті ж, кому пощастило проскочити, зіткнулися з іншою проблемою. Припаркуватися в місті виявилося неможливо. І зовсім не тому, що комунальники попередили про евакуацію машин, що заважають прибиранню снігу. А через те, що на узбіччі виявилися завалені величезними кучугурами. Деякі водії навіть розчищали потенційне паркомісце завбачливо прихопленою з собою лопатою.
Пішоходи ж скаржилися на переповнений транспорт, який через затори ходив з порушенням графіка і нерозчищені тротуари. Хоча справедливості заради треба сказати, що комунальники старанно працювали весь день. А до прибирання снігу залучили 670 одиниць техніки та майже 4 тис. осіб з лопатами.
На завтра синоптики обіцяють невелике поліпшення ситуації на всій території України. Найтепліше не стане, але опади ослабнуть. Що дасть можливість міським службам привести вулиці в відносний порядок.
Тим часом, вже в п’ятницю ввечері в Україні знову піде сильний сніг. Його в країну принесе масивний середземноморський циклон.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас