ЄС у березні виділить €50 млн для Фонду енергоефективності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС у березні виділить €50 млн для Фонду енергоефективності

Казна та Політика
102
Заступник керівника Головного директорату Єврокомісії з питань політики сусідства та розширення Катаріна Матернова заявила про те, що Європейський Союз у березні цього року підпише технічну угоду з Україною про виділення Фонду енергоефективності €50 млн. Про це вона сказала на засіданні Кабінету міністрів у Києві в середу, передає “Інтерфакс-Україна”.
“Сьогоднішнє ухвалення низки важливих документів щодо Фонду енергоефективності забезпечить можливість підписання Угоди про фінансування Фонду на EUR50 млн, і ця сума буде використана на сам Фонд і надання технічної допомоги протягом п’яти років”, – сказала вона.
Так, насамперед уряд затвердив положення про наглядову раду (НР) Фонду енергоефективності, Типовий договір з незалежним членом НР, методику розрахунку економії енергії в результаті реалізації заходів з енергоефективності та основні напрями діяльності та кадрові вимоги до менеджменту Фонду.
Як тільки Фонд запрацює, ЄС виділить другу частину фінансування Фонду енергоефективності в обсязі €50 млн, додала Матернова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас