AT&T назвала міста США, в яких мережа 5G з'явиться вже в 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AT&T назвала міста США, в яких мережа 5G з'явиться вже в 2018 році

Технології&Авто
488
Американська телекомунікаційна компанія AT&T назвала перші міста США, в яких з’явиться мережа 5G. Всього тестове розгортання мережі пройде в десяти містах, йдеться в прес-релізі компанії.
Зокрема, мова йде про Даллас, Атланту і Уейко. Багато з міст знаходяться в штаті Техас. Повний список AT&T обіцяє викласти через кілька місяців. Перші мобільні 5G-мережі запустять вже в цьому році, вони будуть засновані на стандартах 3GPP і працювати з діапазоном mmWave.
AT&T єдиний американський оператор, який обіцяє розгорнути мережі 5G вже в 2018 році. За словами представників компанії, обладнання, яке використовується в мережах LTE, дозволить легко перейти на новий стандарт. Очікувана швидкість передачі даних складе кілька гігабіт на секунду.
Щоб укластися в термін, AT&T відкриває нову лабораторію 5G в Остіні, штат Техас. Інженери зможуть запускати там «стрес-тести», імітуючи реальні потреби клієнтів і навантаження на мережу.
Одним з перших проектів, створених в лабораторії, буде Advanced 5G NR Testbed System (ANTS). ANTS – це перша в своєму класі тестова система 5G і є власністю AT&T. Вона дозволить тестувати унікальні і перспективні функції в модельованій мережі 5G для можливої ​​стандартизації та використання в комерційній мережі.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас