Японська туристична фірма запропонувала віртуальні польоти за кордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японська туристична фірма запропонувала віртуальні польоти за кордон

Технології&Авто
1779
В Японії туристична фірма пропонує відвідувачам спеціального ресторану First Airlines можливість віртуально злітати в Париж, Нью-Йорк, Рим або на Гаваї не покидаючи межі Токіо.
Відвідувачі ресторану проходять check in, як в звичайних аеропортах, а в “салоні” їх чекають крісла першого і бізнес-класів. Перед “вильотом” спеціально навчені співробітники, одягнені в форму бортпровідників авіаліній, проводять інструктаж з безпеки, пише Independent.
Потім “пасажирам” подають чотири страви, аналогічні тим, які розносять у літаках. Меню залежить від того, куди в цей момент відбувається віртуальний рейс.
Політ триває 2 години. Після “приземлення” клієнти можуть зробити VR-екскурсію по місту, в яке виконується переліт.
Як зазначають в First Airlines, найбільше число їхніх “пасажирів” – це японці похилого віку, які через фізичні обмеження, пов’язані з віком, не можуть здійснювати тривалі рейси.
Крім того, “послугами” користуються ті, хто боїться справжніх польотів, але хотів би пережити це на собі.
“Справжня поїздка вимагає багато клопоту в рамках підготовки до неї, а також дорого обходиться і потребує часу. Тому я думаю, що це добре, що ми можемо насолоджуватися всім цим без турбот”, – говорить 39-річний Такаші Сакано, який вперше побував “в польоті” завдяки VR.
Компанія відкрилася в 2016 році, відтоді всі її “рейси” повністю заброньовані. Згідно з прейскурантом на сайті компанії, 2-годинний переліт в бізнес-класі обійдеться в 4980 ієн ($47), а в першому класі – в 5980 ієн ($56).
В First Airlines зазначають, що планують незабаром додати внутрішні рейси по Японії, при цьому також будуть додані страви кухні регіону.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас