Може згодитися: переговори Білорусі та МВФ законсервовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Може згодитися: переговори Білорусі та МВФ законсервовано

Світ
773
Робота з Міжнародним валютним фондом триває в плановому робочому порядку, повідомив сьогодні журналістам заступник міністра фінансів Юрій Селіверстов перед початком підсумкової колегії відомства.
Про це повідомляє кореспондент БЕЛТА.
“Сьогодні переговори з МВФ дещо законсервовані за програмою (кредитною). Ми не зійшлися в швидкості проведення тих реформ, які вони нам пропонують. Але робота з ними триває в плановому робочому порядку”, – зазначив заступник міністра. Юрій Селіверстов пояснив, що частину документів, які Білорусі пропонували в МВФ, вже прийняті.
“У нас є стратегія з управління держборгом, концепція управління державними підприємствами. Щодо пенсійної реформи ми здійснили низку кроків. Але по окремих заходів не змогли з ними домовитися по термінах, тому поки переговори припинені”, – сказав він.
Домовленість не була досягнута в тому числі по швидкості перетворень у сфері ЖКГ. Як повідомлялося, останній раз місія МВФ працювала в Білорусі з 26 жовтня по 10 листопада 2017 року в рамках консультацій за статтею IV. На консультаціях обговорювалася економічна політика в країні.
За матеріалами:
БЕЛТА - Новини Білорусь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас