Amazon має намір звільнити сотні співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon має намір звільнити сотні співробітників

Фондовий ринок
771
Американський онлайн-рітейлер Amazon планує скоротити декілька сотень співробітників, у тому числі в своїй штаб-квартирі в Сіетлі. Про це пише місцеве видання The Seattle Times.
Як стало відомо джерелам видання, під звільнення потраплять працівники відділів, які зараз відповідають за роздрібні продажі, у тому числі які перебувають за межами США. У ряді відділів прийняття на роботу нових співробітників призупинено. Також відомо, що працівники, які потрапляють під скорочення, вже повідомлені про це.
Офіційно про масові звільнення оголосять протягом декількох тижнів, знають джерела The Seattle Times. В Amazon підтвердили журналістам, що в компанії планується скорочення низки співробітників, але не уточнили, про яку кількість йдеться. За відомостями видання, звільнення можуть стосуватися, крім самої Amazon, ще і її дочірніх структур: видавничої компанії Createspace і виробника одягу і взуття Zappos.
В Amazon працюють понад 560 тисяч осіб. У виданні зазначають, що скорочення штату є нестандартним кроком для Amazon, яка в останні роки тільки активно набирала персонал. Так, кількість співробітників штаб-квартири в Сіетлі збільшилася з п’яти тисяч осіб у 2010 році до приблизно 40 тисяч осіб в даний час.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас