Стів Возняк: «Я продав усі свої біткойни» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стів Возняк: «Я продав усі свої біткойни»

Фінтех і Картки
2876
Співзасновник Apple Стів Возняк купував біткойни по $700, а продав їх у грудні 2017 року за курсом $20 000 за штуку. За словами винахідника, йому набридло спостерігати за нескінченними коливаннями ринку криптовалют і він вирішив «вийти з гри». Про це Возняк розповів під час свого виступу на Nordic Business Forum в Стокгольмі.
Вперше про криптозаощадження Стіва Возняка стало відомо влітку минулого року. Співзасновник Apple розповів, що придбав біткойни за курсом $700 за монету: «Захотілося поекспериментувати». Однак в грудні 2017 року, коли вартість BTC різко підскочила і дійшла до $20 000, ажіотаж навколо криптовалюти став здаватися Возняку надмірним. Якою саме сумою в біткойнах володів американський винахідник, не повідомляється.
«Коли курс різко піднявся, я зрозумів, що не хочу бути людиною, яка безперервно стежить за змінами вартості. Такі тривоги мені ні до чого», – цитує Возняка Business Insider Nordic. Співзасновник Apple додав, що повністю позбавився від усіх своїх криптозаощаджень. Під час свого виступу на Nordic Business Forum інженер також зазначив, що ніколи не цікавився грошима і не займався торгівлею акціями.
Раніше Возняк позитивно відгукувався про популярну криптовалюту і зазначав, що в якості засобу заощадження біткойн володіє більш серйозним потенціалом, ніж американський долар або золото. Однак BTC як засіб платежу не виправдав надій Возняка. Він сподівався, що можна буде приїхати в умовний Стокгольм і платити криптовалютою в ресторанах і готелях, але поки такої можливості немає.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас