У Німеччині винайшли літаючу ванну (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині винайшли літаючу ванну (відео)

Технології&Авто
1769
Двоє молодих винахідників з Німеччини – Йоханнес і Філіп Мікенбекер – придумали незвичайний транспортний засіб. Брати винайшли літаючу ванну, яка може підніматися на висоту до 30 метрів.
Для створення літального апарату винахідникам знадобилася акрилова ванна і шість пропелерів. Два місяці вони витратили на пошук пропелерів потрібної потужності. Всього на реалізацію проекту знадобилося близько півроку.
Створення літаючої ванни почалося ще влітку 2017 року. Ванна управляється за допомогою пульта, дуже схожого на ті, які використовуються при управлінні дронами. Ванна може перевозити тільки одну людину. Проект був реалізований на спонсорські гроші.
Перші випробування літаючої ванни проходили в спортзалі. Після проведення випробувань і отримання необхідних дозволів брати Мікенбекер змогли почати польоти на ванні на відкритому повітрі. Так, один з братів злітав в магазин за сендвічами.
Зазначимо, що брати Мікенбекер славляться своїми незвичайними винаходами, про які вони розповідають на своєму YouTube-каналі під назвою The Real Life Guys. Раніше вони перетворили стару ванну на невеликий підводний човен або зробили з неї амфібію, за допомогою якої вони спускалися з гірки прямо у воду, а потім пливли по воді.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас