Україна не відмовиться від торгівлі з РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна не відмовиться від торгівлі з РФ

Казна та Політика
1475
Буквально кілька днів тому українців шокувала новина про те, що країна знову почне закуповувати російський газ. Експертна спільнота стверджує, що торговельні відносини країн неможливо припинити, і пояснили чому.
Екс-міністр економіки України Віктор Суслов стверджує, що потрібно мислити прагматично. Вся заковика в тому, що величезна кількість товарів українського експорту, зокрема машинобудівна продукція, а також інша сировинна продукція добре продається в Росії.
В української влади насправді є вибір – зупинити заводські конвеєри, хоча це і так частково сталося, тим самим далі заводити трудяг у безробіття і голод, або продовжувати заробляти гроші на продажах в РФ. Так, влада повинна думати про свій народ, пише etcetera.
Також він пояснив, що з імпортом: Україна закуповує у РФ сировину, ядерне паливо і необхідну комплектацію, які не можуть нам поставити інші країни.
“Чи ми повинні зупинити свої атомні станції, відмовившись від закупівель російського ядерного палива? Чи повинні ми відмовитися від закупівель російського вугілля для нашої теплової енергетики і перейти на пенсільванське вугілля, який набагато дорожче? Чи повинні ми відмовитися від закупівель російського газу, нехай навіть ми закуповуємо його через Європу, і залишити наші будинки без опалення? Все це не питання емоцій. Це питання виживання України. Тому торгівлю з Росією неможливо припинити”, – резюмував Суслов.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас