Хокейний клуб виплачуватиме зарплату біткойнами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хокейний клуб виплачуватиме зарплату біткойнами

Фінтех і Картки
517
Данський хокейний клуб “Рунгстед” буде виплачувати своїм гравцям заробітну плату в біткойнах, повідомляє business.dk, йдеться в матеріалі Сегодня.
Новим головним спонсором клубу став данський біткойн-мільярдер Ніклас Ніколайсен, що володіє віртуальною платформою для торгівлі криптовалютою. Зазначається, що угода розрахована на три роки і набуде чинності 27 грудня. Назву домашньої арени “Рунгстеда” буде змінено на “Біткойн Арену”, а в середині майданчика буде нанесено логотип із зображенням цієї кріптовалюти діаметром дев’ять метрів.
За спонсорською угодою, один з провідних гравців “Рунгстеда” Ніколай Розенталь стане першим професійним спортсменом, який буде отримувати зарплату в біткойнах. Наразі він є єдиним хокеїстом клубу, хто буде отримувати кошти в криптовалюті, проте надалі до нього можуть приєднатися й інші гравці.
Додамо, що 7 грудня Bitcoin взяв новий психологічний рубіж, оновивши історичний максимум. Курс біткойна за добу підскочив на 2800 доларів, а капіталізація ринку криптовалюти оцінюється вже в 278 млрд доларів
Bitcoin останнім часом традиційно б’є рекорди спочатку в Південній Кореї, а вже після – на міжнародному ринку. Так, психологічну позначку в 10 000 доларів криптовалюта переступила, в першу чергу, саме в Кореї.
За рік ціна на Bitoin зросла більш ніж у десять разів – ще в січні-2017 купити один токен криптовалюти можна було за 1000 доларів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас