Ілон Маск посперечався з прихильниками пласкої Землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск посперечався з прихильниками пласкої Землі

Світ
2526
Інженер і підприємець Ілон Маск висловив на своїй сторінці в Twitter здивування, що в світі не існує Товариства плаского Марса. Повідомлення, яке, очевидно, замислювалося як іронічне, несподівано привернуло широку увагу, а через деякий час на нього відповіло Товариство пласкої Землі, існування якого первинний твіт і обігрував.
“Привіт, Ілон, дякую за запитання. На відміну від Землі, Марс, згідно зі спостереженнями, є круглим”, – написали представники конспірологічного товариства, після чого висловили сподівання, що день знаменитого підприємця проходить чудово.
Далі розмова набула ще більш загадкового відтінку. Оскільки слово “кругла” можна зрозуміти по-різному, деякі користувачі припустили, що мова йде про сферичну форму. Потім обговорення перейшло на те, що слово “сферичний” має на увазі предмет, порожній всередині, а Суспільство пласкої Землі згадало, що існує також спільнота прихильників теорії “порожнистої Землі”, проте про неї не прийнято говорити “після інциденту”. На питання, про який інцидент йдеться, було отримано відповідь, що про це говорити також не прийнято.
Розвиваючи думку Ілона Маска, інші користувачі задалися питанням, чому не існує Товариства сирного Місяця – доступних для перевірки обивателем “доказів”, що Місяць складається не з сиру, ще менше, ніж свідчень, що Земля має форму кулі. Незабаром після цього в Twitter з’явилося кілька сторінок Товариства сирного Місяця, творці яких, мабуть, вирішили заповнити цей пробіл.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас