Київ реанімує ідею індустріального парку на Троєщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ реанімує ідею індустріального парку на Троєщині

Казна та Політика
598
Київська міська державна адміністрація має намір побудувати індустріальний парк загальною площею 106,68 га в Деснянському районі.
Про це повідомляє прес-служба КМДА.
“Зараз готується до впровадження проект індустріального парку в структурі проекту промислового вузла “Київська бізнес-гавань” у Деснянському районі. У наступному році буде завершено відведення 4-х земельних ділянок загальною площею 106,68 га і підготовлена Концепція індустріального парку”, – сказано в ньому з посиланням на слова заступника голови КМДА Геннадія Пліса.
За попередніми оцінками бізнесу, пріоритетними у розвитку проекту стануть фармацевтична галузь, виробництво електро- та оптичного устаткування, інжиніринг, інформаційні технології, точне машинобудування та електроніка, легка промисловість.
Перший заступник голови КМДА вважає, що проект дозволить створити тисячі робочих місць, сприятиме розвитку інфраструктури, впровадженню у виробництво високих технологій, збільшенню обсягів та асортименту випуску конкурентоспроможної продукції, орієнтованої на експорт, і як результат – збільшенню надходжень до місцевого бюджету.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас